Uw vooruitstrevende kapster voor mannen, vrouwen én kinderen

Afspraken kunnen enkel via telefoon gemaakt worden op het nr 0465 04 95 92

Het team van Kapsalon Cornestyle gaat elke uitdaging met u aan

Het Team Kapsalon Cornestyle in Diepenbeek bestaat uit kapsters die hun sporen al verdiend hebben in het vak. Zij voelen het als een uitdaging om bij elke klant het mooiste kapsel te maken. Hiertoe volgen zij de modetrends van dag tot dag. Op die manier zijn ze in staat om bij mannen, vrouwen en kinderen steeds het modernste kapsel te knippen.

Meet the team

Zaakvoerster - Ellen Cornelissen

Eigenares van kapsalon Cornéstyle opgericht in 2005. Mijn passie voor het kappersvak is al van kinds af aan ontstaan. Mensen mooi maken en laten stralen is mijn doel. Dat ze mij hun vertrouwen geven om mijn creativiteit te kunnen tonen, mijn te laten toveren met leuke kleurcombinaties, en het geluid van een scherpe schaar dat door hun haren mag gaan. Dit geeft mij energie en voldoening.

En tijdens de behandelingen door een leuk gesprek voeren, daar ben ik ook voor te vinden. Ik heb door de jaren heen ook al heel veel van mijn klanten mogen leren hun levensverhalen, hun ervaringen. En de combinatie van dat alles maakt mij heel gelukkig.

Buiten uit mijn job heb ik ook een man en 2 schatten van kinderen, waar ik in mijn vrije tijd ook graag leuke uitstapjes mee doe. Mijn gezin, vrienden, familie, medecollega’s en mijn klantjes geven mij energie en is een grote meerwaarde waar ik elke dag dankbaar voor ben. Ik ben er ook van overtuigd dat grootste dingen nooit worden verwezenlijkt door één persoon, maar wel door een team. Waar ik super trots op ben.

Evelyne, (35) topstylist en colorist

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin en familie, Ik ga graag wandelen en nieuwe plekken ontdekken met kind, partner en hond.
Waarom ik kapster ben geworden? Omwille van het contact met mensen, de voldoening die je hebt wanneer de klanten tevreden zijn, de afwisseling en vernieuwing die deze job bieden.

Ghita, (21) stylist en colorist in opleiding

In mijn vrije tijd kijk ik wel graag een film en breng ik tijd door met mijn vriend. Ik ga graag met de honden wandelen en nieuwe plaatsen bezoeken.

Mijn interesse voor kapster is gekomen als kind, ik heb mijn zusje altijd als “oefenpop” gebruikt. Ik ben altijd een handige Harry geweest in de praktijk, hier komt het zeker van pas.

Sita, (20) stylist en cholorist

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn familie en mijn hondje. Daarnaast ga ik ook graag iets drinken met vrienden of kijk in een serie.
Waarom ben ik kapster geworden?
Het was van kleins af aan al mijn droom om kapster te worden. Alle nieuwe trends toe mogen passen, mensen doen stralen met een nieuw kapsel… tovert altijd weer en lach op mijn gezicht.

Blondy, (3) de bel

Ik heb echt een hondenleven, ik kom iedereen een goedendag zeggen. Door mij weet mijn baasje dat er iemand binnenkomt. Ik word niet graag geaaid en blijf altijd op een veilige afstand. Ik kom alleen dichter als ik de koekjes ruik.