Uw vooruitstrevende kapster voor mannen, vrouwen én kinderen

Afspraken kunnen enkel via telefoon gemaakt worden op het nr 0465 04 95 92

Welkom bij Kapsalon Cornestyle in Diepenbeek!

Bij Kapsalon Cornestyle is ontspannen en stralen het motto. Met twintig jaar ervaring in haarmode, zorgen we ervoor dat je altijd met een tevreden glimlach de salon verlaat.

Persoonlijk en Uitgebreid Advies

Onze expertise met professionele producten van Redken, Tigi, en L’Oreal, stelt ons in staat om voor ieder een uniek kapsel te creëren. We luisteren, adviseren, en transformeren twijfels in zekerheid en stijl.

Innovatieve
behandelingen

Botox haarbehandeling

Botox is een innovatieve effectieve behandeling voor gezonder haar. Het is een herstellende haarbehandeling die beschadigd haar en beschadigde haarvezels herstelt, een haarverjongend Repairsysteem met warmte. De botox behandeling maakt de haren niet glad of sluik. Deze behandeling wordt in tegenstelling van de kératine behandeling meer toegepast op dunner haar.

De haren worden twee keer gereinigd zodat alle vet en silicone verwijderd zijn. De haren worden met de hand gedroogd in hun natuurlijke vorm. Het product wordt één centimeter van de hoofdhuid aangebracht en word gelijkmatig verdeeld over het volledig haar. Het product wordt geactiveerd door middel van een warmtebron. Ten slot worden de haren gebrusht en gestijld 

Keratinebehandeling

Lavish Keratine Treatment is een keratinebehandeling die weerbarstige haren, krullen en frisé “tempert”, maar hou er rekening mee dat dit geen onthulling is. Daarnaast geeft het beschadigd haar een boost en geeft het opnieuw glans. De grote meerwaarde van dit product is dat het natuurlijke volume van het haar behouden blijft.

Keratine is een eiwit dat door ons lichaam wordt aangemaakt. Het is de bouwstof van onze haren en nagels. Keratine lost op in de haren door chemische behandelingen, veelvuldig stijlen met hitte, zon, zout water en sulfaten. Na deze behandeling is het zeer belangrijk dat u de haren 48 uur niet wast, niet in vochtige ruimtes en niet vast doen.

Onze exclusieve haarproducten

Wij gebruiken en adviseren alleen het beste voor jouw haar. Van de dagelijkse verzorging tot speciale behandelingen, onze productlijnen van Redken, Tecna Teabase, en Inoa staan garant voor topkwaliteit.

Redken haarproducten

Er zijn van Redken shampoo’s, conditioners, maskers en leave-in conditioners beschikbaar. De producten van dit Amerikaanse merk zijn technologisch zo goed ontwikkeld dat zij precies aansluiten bij uw haartype. Uw haartype wordt daarmee verzorgd op de perfecte wijze. U zult merken dat uw haar direct weer fijner aanvoelt.

Redken All Soft: Deze lijn bevat producten voor zacht en soepel haar met een mooie glans. De formule met Argan-Olie zorgt voor meer zachtheid.  Perfect voor broos en droog haar. 

Redken All Soft Mega: Deze producten reinigt, voedt en maakt droog en weerbarstig haar sterker. Het haar wordt zacht, handelbaar en vrij van pluis. 

Redken Amino-Mint: Reinigt, voed en verzorgd het haar, zorgt voor een fris gevoel op de hoofdhuid met een toets van munt extract. Brengt de PH-waarde van de hoofdhuid weer in balans. Geschikt voor alle haartypen. 

Redken Curvaceous: De producten zorgen voor sterke, gedefinieerde en stralende krullen.  

Redken Frizz Dismiss: Geeft je weer controle over het haar en maakt het glad en zacht. Pluis is met deze lijn verleden tijd.

Redken Volume injection: Speciaal voor slap en futloos haar. Het geeft het haar volume, meer textuur en stevigheid.

Redken Color Extend: Geeft een maximale bescherming tegen kleurvervaging. Beschikbaar voor gekleurd, blond, zilver en bruin haar. 

Redken Color Extend Brownlights: Voor donker natuurlijk of gekleurd haar met koude weerschijn.

Redken Extend Blondage: Het violet pigment neutraliseert gele tonen en zorgt dat het haar de gewenste kleur blijft behouden. Het werkt verzorgend en haar versterkend. 

Redken Extend Graydiant: Hun silver pigment geeft het terug glas en verzorging aan het haar. Geschikt voor natuurlijk grijs haar.

Redken High Bright: De shampoo laat donkere, matte of doffe tonen vervagen. De haren krijgen een mooi blond en glanzend resultaat. Geschikt bij highlights, geblondeerd haar en blond haar.

Redken Extreme: Deze lijn bevat producten voor sterk beschadigd en breekbaar haar. Het versterkt het haar en herstelt de glans van gevoelige zones. 

Redken Acidic Bonding: Sulfaat vrije shampoo voor beschadigd haar. Verrijkt met citroenzuur en een geconcentreerd verzorgingscomplex, deze ingrediënten versterken het haar.

Redken Styling: Een uitgebreide professionele lijn met styling producten die erg geliefd zijn bij kappers. 

Redken Shades EQ Gloss: Een semi-permanente haarkleuring die het haar verzorgt zoals een conditioner dat doet. 

Redken Chromatics Beyond Cover: een perfect dekkende haarverf van Redken die ook nog eens vrij van ammonia is.

TecnaTeabase

De lange lijn producten van Tecna Teabase is gebaseerd op het bionatuurlijke concept. De producten zijn duurzaam en gezond voor kapper en klant. De volledige kleurlijn van Tecna Teabase is vrij van ammoniak en thioglycolzuur. Uw haar blijft beschermd en de haarschubben openen slechts met 10 procent. Er vindt een perfecte kleurafzetting plaats, terwijl oliën als theeboomolie, aloë vera en karitéboter diep in de haren dringen.

Teabase is de aromatherapielijn geformuleerd met 12 essentiële oliën en 8 antioxidantvitaminen die de hoofdhuid en het haar opnieuw in evenwicht brengen en versterken, afwijkingen elimineren en een gezond en glanzend uiterlijk geven. Vanaf de eerste toepassing ziet u zichtbare en langdurige resultaten en elimineert u onvolkomenheden die de natuurlijke schoonheid van het haar belemmeren.

Energetic shampoo: Diep reinigende shampoo die de vitaliteit van breekbaar en fragiel haar doet toenemen. Essentiële oliën stimuleren de bloedsomloop van de huid die de hoofdhuid zuurstof geeft. Helpt tegen haaruitval, versterkt het haar en geeft gezonde uitstraling aan het haar.

Clarifying shampoo: Houdt productie van overtollig talg in toom en zorgt voor celvernieuwing. De zachte reinigingsdelen geven volume en glans, het maakt het haar glad en handelbaar. De gehydroliseerde proteïne behandelen de beschadigde lengtes en geven het haar een prachtige look.

Invigorating shampoo: Diep reinigende shampoo tegen haar uitval. De shampoo is geformuleerd met cafeïne, theeboomolie; patchouli, proteïnen en het speciaal energetisch complex. Creëert geleidelijk aan een optimale basis voor gezonde haargroei.

Sensitive shampoo: Reinigende olie speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en delicate huid.  Verzacht, kalmeert en zal roodheid en jeuk doen afnemen en verzachten. Speciaal ontwikkeld ter behandeling van eczeem, dermatitis en psoriasis. Biedt glas en zachtheid aan de haren.

Inoa

L’Oréal Inoa zorgt voor gelijkmatige, kleurvaste en perfecte kleurnauwkeurigheid. De permanente kleuring is vrij van ammoniak en geurloos. Met Inoa ben je verzekerd van een tot zes weken lang intense hydratatie en perfecte kleuring.  
Verzorging, comfort en prachtige tinten 

Deze haarverf van L’Oréal bevat de Oil Delivery System (ODS)-technologie voor een optimale kwaliteit van het haar en comfort van de hoofdhuid. Inoa belooft een grijsdekking van 100% op witte haren en kan tot 3 tinten verhelderen binnen 35 minuten, zonder het gebruik van een blondeerpoeder. De formule voedt en hydrateert en zorgt voor een optimaal comfort van de hoofdhuid. Na de behandeling voelt het haar heerlijk zacht aan en heeft het een mooie glans gekregen.  

Kenmerken van de haarverf

 • vrij van ammoniak 
 • verheldert tot 3 tinten 
 • 100% grijsdekking 
 • optimaal comfort voor de hoofdhuid 
 • intense voeding en hydratatie  
 • geeft het haar een mooie glans 
 • inhoud: 60ml 

Waarom is deze verf vrij van ammoniak?

Ammoniak is een stof die zorgt dat het haar de pigmenten beter kan opnemen en daarmee kan zorgen voor een beter dekkende kleuring. Helaas zorgt het er ook voor dat de haarstructuur verslechterd. Dit komt omdat de haarschubben na het gebruik minder goed kunnen sluiten en daardoor kan het haar droog, broos en beschadigd raken. Indien er regelmatig geverfd wordt met een haarverf met ammoniak, dan kan het zwak en breekbaar worden.  

Doordat deze verf vrij is ammoniak is deze minder schadelijk voor het haar en ook zachter voor de hoofdhuid en geurloos. Inoa heeft de ammoniak vervangen door een nieuwe technologie op basis van olie om de werking van de haarverf te optimaliseren. Zo worden de pigmenten ondersteund in het binnendringen van het haar, zonder het haar te beschadigen. Beter nog, deze olie biedt tijdens het verven zelf verzorging en bescherming.  

LavishKeratine Treatment

Lavish Keratine Treatment is een keratine behandeling die weerbarstige haren, krullen en frisé “tempert”, maar hou er rekening mee dat dit “GEEN ONTKRULLING” is. Daarnaast geeft het beschadigd haar een boost en geeft het opnieuw glans. De grote meerwaarde van dit product is dat het natuurlijke volume van het haar behouden blijft. 

De voordelen

 • Dit product is Formaldehyde vrij. 
 • Er verandert niets aan de innerlijke structuur van het haar. 
 • Het bevat Keratine Eiwit 
 • Je kan het gebruiken voor natuurlijke, gekleurde of ontkleurde haren. 
 • Het zorgt voor gezonder, glanzend en sterker haar. 

Wat is keratine

Keratine is een eiwit dat door ons lichaam wordt aangemaakt. Het is de bouwstof van onze haren en nagels. Keratine lost op in de haren door chemische behandelingen, veelvuldig stijlen met hitte, zon, zout water en sulfaten. 

De werking

 • Eerst wordt het haar met Lavish shampoo gereinigd. 
 • Het haar moet gedroogd worden met de haardroger. 
 • Nu wordt de Smoothing Keratine aangebracht. 
 • Dit moet 30 min tot 1uur intrekken. 
 • Daarna gaan we de haren droog brushen. 
 • Als dit klaar is kunnen we met de stijltang de keratine opwarmen voor een betere hechting. 
 • Hierna gaan we de haren goed uitspoelen. 
 • De Lavish Conditioner wordt aangebracht en moet 10 minuten intrekken. 
 • Nu kan het haar gebrushd worden en indien nodig met de stijltang afgewerkt. 

Na deze behandeling is het zeer belangrijk dat je de haren 48u NIET wast, niet in vochtige ruimtes en niet vast doen. 
Je krijgt een Keratine Shampoo en Conditioner van Lavish mee om je haren verder te behandelen. Zonder deze producten gaat de behandeling niet lang houden. 
!!! Vermijd zout water en Saltsprays, want zij lossen keratine op !!! 
  
De houdbaarheid van deze behandeling varieert van 4 tot 6 maanden. 

Vraag bijkomend advies

Wil je graag wat meer informatie over een bepaald product of wil je graag advies over welke product het beste bij jou type haar past, aarzel niet en vraag het ons gerust. Neem contact met ons op, de kappers van Kapsalon Cornestyle in Diepenbeek zijn allemaal opgeleid om u het gepaste advies te geven.